Handige lijstjes

Maak je eigen lijstjes aan met producten die je vaak koopt en reserveer nóg sneller. Je kan meerdere lijstjes aanleggen.

Mijn laatste reservatie

Onder ‘Mijn lijstjes’ blijft je laatste reservatie automatisch bewaard. Die kan je dan de volgende keer als basis gebruiken. Makkelijk toch.

Gebruik de filters

Met de filters in onze webshops sorteer je snel het assortiment op basis van een aantal gemeenschappelijke kenmerken zoals ‘Rode Prijzen’, ‘Kortingen’, ‘Nieuwe producten’, ‘Glutenvrij’ ...

Profiteer van de servicekostacties

In de webshop van Colruyt en Bio-Planet lopen er altijd acties waarbij de servicekost wegvalt. Profiteer ervan en laat je boodschappen zonder kosten klaarzetten. Ontdek nu de lopende acties in de webshop van Colruyt en Bio-Planet.

Geef je wensen door

In de Colruyt-webshop kan je specifieke wensen doorgeven. Heb je bv. graag groene bananen? Geef het door via het pictogram ‘Opmerking toevoegen’ bij je Colruyt-producten. We houden met plezier rekening met je wensen en voorkeuren.

Inspiratie voor je weekmenu

In de Colruyt-webshop inspireren we je met weekmenu’s voor 2 weken. De ingrediënten? Die voeg je meteen aan je winkelwagentje toe.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes.

Inschrijven op nieuwsbrief