Doe mee met de Warmste Week

Ook Collect&Go steunt de Warmste Week. Koop het Warmste Inpakpapier in onze winkels en steun samen met ons alle goede doelen van de Warmste Week!

Meer dan 1000 goede doelen

Je vindt het Warmste Inpakpapier in al onze winkels in Vlaanderen en Brussel. Het inpakpapier kost vijf euro per rol. De opbrengst gaat naar de Warmste Week van Music For Life, het initiatief van Studio Brussel. Zij verdelen het geld dan onder meer dan 1000 goede doelen in Vlaanderen en Brussel.

Ideaal voor je feestaankopen

Je vindt het Warmste Inpakpapier niet alleen bij ons, maar in alle winkels van Colruyt Group in Vlaanderen en Brussel: Colruyt, DreamLand, Dreambaby, OKay, OKay Compact, Spar, Bio-Planet, ColliShop en Collect&Go! Ideaal dus wanneer je je feestaankopen doet!

Iedereen zorgt voor iedereen

De Warmste Week gaat dit jaar door van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Een week lang draaien de presentatoren van Studio Brussel er plaatjes voor het goede doel en zetten ze vrijwilligersacties in the picture. Een hartverwarmende week waar iedereen voor iedereen zorgt … en waar we graag ons steentje aan bijdragen.

music for life banner

Producten

Gerangschikt op Alfabetisch

Geen artikelen gevonden.