100 % verse producten?
Dat garanderen we jou!

Bij Collect&Go kan je ervan uitgaan dat alles écht vers is. Onze personal shoppers controleren je producten extra op kwaliteit bij het klaarzetten. Ben je toch niet tevreden? Dan betalen we je terug!

De weg van jouw verse producten

Wanneer jij jouw reservatie geplaatst hebt, begint voor ons dé uitdaging! Jouw verse product vers tot bij jou brengen. Er speelt zich heel wat af achter de schermen. Kijk even mee!

Ideale bewaartemperatuur,
altijd en overal!

Alle verse producten worden bewaard in een grote koelcel. Jouw gereserveerde producten gaan dan de plooibox in. Vervolgens gaat jouw bak in een gekoelde kar. De temperatuur in de karren blijft constant laag. Van de koelkar gaat jouw bak meteen naar de frigo in het afhaalpunt. Worden je producten in de winkel verzameld, dan gaan ze rechtstreeks van in de grote koelcel naar de frigo in het afhaalpunt. Zo blijven je producten dus altijd en vers en goed bewaard totdat je jouw boodschappen komt afhalen!

Onze minimum versheidsgaranties aan jou

We garanderen dat je online dezelfde versheidsgaranties krijgt als in de winkels.

  • Verse producten zoals vis, vlees of voorgesneden groenten blijven na aankoop minimaal twee dagen goed bij jou in de koelkast.
  • Groenten en fruit blijven minstens vier dagen goed na aankoop.

Dit zijn minimumgaranties: heel vaak zijn onze producten langer houdbaar bij thuiskomst.

Niet tevreden, geld terug

"Ziet een product er volgens jou niet vers genoeg uit? Dan hoef je het niet te kopen. Je bepaalt aan het afhaalpunt zelf wat je uiteindelijk mee naar huis neemt."

Kwaliteitscontrole door jouw boodschapper

Verse producten worden continue gecheckt en bekeken, 24 uur de klok rond. Daarnaast zijn de boodschappers speciaal opgeleid om de kwaliteit van producten goed te beoordelen. Ze vullen je plooibox met zorg en oog voor detail. Delicate producten worden bovenaan de bak gelegd om het pletten te voorkomen. Producten worden in zakjes ingepakt om de hygiëne te garanderen.

Bedankt voor je vertrouwen

Elke dag opnieuw schenken onze klanten ons hun vertrouwen door verse producten toe te voegen aan hun winkelmandje.

De meest gekochte voedingswaren


86 %

van onze klanten koopt verse groenten en fruit


93 %

van onze klanten koopt zuivel en versproducten


62 %

van onze klanten koopt vlees


55 %

van onze klanten koopt diepvries